Denní menu – 1.2.

POLEDNÍ MENU

1.2.2019

MENU

POLÉVKA + SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA 125,-

POLÉVKY

HOVĚZÍ VÝVAR SE ZELENINOU A KAPÁNÍM

29,-

KULAJDA SE ŽAMPIONY

29,-

DOPORUČUJEME

200G

VEPŘ. STEAK Z KRKOVICE, SLANINA, SÁZENÉ VEJCE, HRANOLKY

169,-

HLAVNÍ JÍDLA

150G

https://recepty.vareni.cz/hovezi-nudlicky-na-zazvoru/

109,-

150G

VEPŘOVÁ PEČENĚ NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK

109,-

150G

KUŘECÍ ŠPÍZ S NIVOU, HRANOLKY

129,-

380G

STRAPAČKY S BRYNDZOU A ŠPEKEM

119,-

150G

SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA

109,-

SALÁTY

150G

MÍCHANÝ SALÁT S CIBULKOU

59,-

300G

LISTOVÝ SALÁT S CHERRY RAJČATY, GRILOVANÉ TOFU, TOASTY

139,-

DEZERT

1KS

DOMÁCÍ VDOLEK S POVIDLY A ŠLEHAČKOU

39,-

DOBROU CHUŤ

INFORMACE O ALERGENECH U OBSLUHY